Pojasnilo glede postopka presoje koncentracije podjetij Slovenia Broadband S.á r.l., Luksemburg, PRODUKCIJA PLUS storitveno podjetje d.o.o. in Nova TV d.d.

Agencija je v številnih medijih zasledila informacijo o tem, da naj bi senat Agencije na seji dne 28. 3. 2018 sprejel odločitev v postopku presoje koncentracije družb Slovenia Broadband S.á r.l., Luksemburg, PRODUKCIJA PLUS storitveno podjetje d.o.o. Ljubljana, Kranjčeva ulica 26, 1000 Ljubljana, in Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, Zagreb, Hrvaška.

 

Agencija uvodoma poudarja, da informacije, kot so razvidne iz medijev, tem niso bile posredovane s strani Agencije in tako niso odraz dejanskega poteka dogodkov.

 

Agencija potrjuje, da je senat Agencije na seji dne 28. 3. 2018 obravnaval predlog korektivnih ukrepov, ki jih je Agenciji v predmetnem postopku predložil priglasitelj koncentracije in v zvezi s katerimi je Agencija tudi izvedla tržni test. Vendar pa Agencija poudarja, da so informacije v medijih napačne, saj končna odločitev v predmetni zadevi še ni bila sprejeta in se tako postopek presoje koncentracije zgoraj omenjenih družb pred Agencijo nadaljuje.

 

Več informacij Agencija zaradi interesa samega postopka ne more podati.

 

 

 

 

Nazaj na seznam
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava